Anna rakkaillesi lahjaksi hyvää oloa lumon lahjakortilla!

Yritys

Helli itseäsi ja anna itsellesi aikaa vain olla ja nauttia - LUMO urban spa

"Lumo Urban Spa on syntynyt rakkaudestani sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kohtaan. Tätä haluan välittää eteenpäin ja tarjota kaikille hoitolani asiakkaille." - Jonna Rajasilta

Lumo Urban Spa sijaitsee viehättävässä kivitalossa Kuopion keskustassa osoitteessa Kauppakatu 12. Hoitolamme muodostuu kahdesta vierekkäisestä kauniisti sisustetusta tilasta, joissa huokuu spa-henki ja vanhan talon seesteisen rauhallinen tunnelma. Jo ensi askeleestasi lähtien koet hoitolamme rentouttavan ilmapiirin. Hoitolassamme, olemme luoneet tilan levollisuudelle ja ammattitaitoisille, kokonaisvaltaisille hoidoille. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden rentoutua ja nauttia elämyshetkistä keskellä kiireisiä päiviä.

Hoitovalikoimastamme löydät vaihtoehtoja sekä naisille että miehille, ja olemme ottaneet huomioon myös lapsiasiakkaat tarjoamalla heille omia hoitoja.

Voimme myös toteuttaa hoitoja useammalle henkilölle samanaikaisesti! Lumossa hoidoistasi vastaavat kokeneet ja ammattitaitoiset kosmetologit Jonna, Anne, Saara ja Salla.

Jonna Rajasilta

Omistaja, Yrittäjä, kosmetologi, Life Coach, CND Color education ambassador

Jonna erottuu vahvuuksillaan kasvo- ja vartalohoidoissa sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämisessä. Hänen ammattitaitonsa näkyy yksilöllisenä ohjauksena ihonhoidossa ja kotihoitotuotteiden valinnassa. Taustanaan myös Life Coach -koulutus ja sekä Reiki-hoitojen taitaminen tukevat asiakkaiden kuuntelemista ja ymmärtämistä, tarjoten kosketuksen voimaa syvempien tunteiden purkamiseen. Yli kymmenen vuoden kokemus kosmetologina näkyy taituruutena kaikissa käsittelyissä, kasvo- ja vartalohoidoissa, jalka- ja käsihoidoissa, unohtamatta sokerointia. Jonnan erityistä rakkautta tarkkaan työhön heijastaa perfektionismi, joka takaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Perfektionismistä onkin suurta hyötyä erityisesti pigmentointeja tehtäessä. Hänen lempihoidokseen voisi sanoa kaiken, sillä hoitojen monipuolisuus ja oman kädenjäljen näkemisen ilo asiakasta ilahduttaessa, ovat kosmetologin työn parasta antia. Jonna toimii myös CND kouluttajana Itä-Suomen alueella.

Saara Pietikäinen

Kosmetologi, meikkaaja-stylisti

Saaralla on kauneudenhoitoalalta yli kymmenen vuoden kokemus. Ennen Lumon tiimiin liittymistä keväällä 2019, Saara on työskennellyt kosmetiikan myynnin parissa. Saara nauttii erityisesti hidastempoisien ja rentouttavien hoitojen tekemisestä, kuten kasvo- ja vartalohoidoista. Vastapainoksi hän kuitenkin tykkää tehdä myös pikkutarkkoja ja enemmän keskittymistä vaativia töitä, kuten ripsien pidennyksiä ja Yumi Lashes ripsien kestotaivutuksia. Saaralla on vankka osaaminen myös ehostuksien suhteen, sillä hän on suorittanut myös meikkaaja-stylistin tutkinnon. Saara loihtii Lumossa siis upeat meikit niin arkeen kuin juhlaankin! Saara nauttii työssään erityisesti asiakaskohtaamisista: ”On ilo saada tuottaa asiakkaalle hyvää mieltä ja rentouttavia hetkiä!”

Salla Kinnunen

Kosmetologi

Ihana, lämminhenkinen kosmetologimme Salla loihtii ihoa ja mieltä helliviä hoitoja sydämellä ja nauttii elämyksellisien kasvo- ja vartalohoitohetkien luomisesta. Lämmin käsien kosketus, rentouttava, välittävä tunnelma ja ammattitaito ovat Sallan vahvuuksia. Sallalle palkitsevaa on asiakkaan ilahduttaminen sekä oman kädenjäljen näkeminen jalkahoitojen sekä ripsi- ja kulmapalveluiden parissa. Salla on ennen Lumon tiimiin liittymistä saanut kokemusta asiakaspalvelusta kauneudenhoitoalla myynnin parissa. Toiseksi tuoreimpana kosmetologinamme Salla on innokas kehittämään itseään ja osaamistaan kokoajan lisää.

Anne Ruotsalainen

Kosmetologi

Ihana, asiakkaiden kohtaamisesta kiitosta saanut Anne, on tullut Lumoon työskentelemään syksyllä 2021. Anne on työskennellyt kosmetologina vuodesta 2013 saakka. Työssään hän ottaa yksilöllisesti huomioon asiakkaan tarpeet sekä toiveet. Annella on varmat ja rentouttavat otteet. Hän tekee mielellään kasvohoitoja, vartalohoitoja, sekä jalkahoitoja. Annella on myös pitkä kokemus sokeroinnista ja hän haluaakin tehdä sen mahdollisimman kivuttomasti asiakasta kuunnellen. "Työssäni on mahtavaa antaa asiakkaille iloa sekä inspiroida heitä hoitamaan ihoaan myös kotona."

Anna rakkaillesi lahjaksi hyvää oloa Lumon lahjakortilla!

Lahjakortillamme voit tarjota läheisillesi rentoutumista, omaa aikaa ja hyvinvointia ihanissa hoidoissamme, tai lahjakortti on mahdollista käyttää myös tuoteostoihin! Lahjakortin voit ostaa ja noutaa hoitolastamme tai voit tilata sen helposti suoraan sähköpostiisi!

Osta lahjakortti