Anna rakkaillesi lahjaksi hyvää oloa lumon lahjakortilla!

Yritys

Lumo Urban Spa

Helli itseäsi ja anna itsellesi aikaa vain olla ja nauttia - LUMO urban spa

"Lumo Urban Spa on syntynyt rakkaudestani sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kohtaan. Tätä haluan välittää eteenpäin ja tarjota kaikille hoitolani asiakkaille." - Jonna Rajasilta

Lumo Urban Spa sijaitsee vanhassa, tunnelmallisessa ja idyllisessä kivitalossa, Kuopion keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 12. Hoitolamme sijaitsee kahdessa vierekkäisessä tilassa. Molemmat tilat on sisustettu kauniisti, hyvällä maulla ja spa-henkisesti. Jo sisään astuessasi aistit vanhan talon rauhaisan tunnelman. Täällä on lupa levätä ja rentoutua, nauttien ammattitaitoisista ja kokonaisvaltaisista hoidoista. Haluamme tarjota asiakkaillemme kehoa ja mieltä rentouttavia elämyshetkiä kiireisen arjen keskelle.
Hoitomenustamme löydät hoitoja niin naisille, kuin myös miehillekin. Olemme huomioineet myös lapsiasiakkaat tarjoamalla heille omia hoitoja. Meillä on mahdollista toteuttaa hoitoja useammalle henkilölle yhtä aikaa! Lumossa sinun rentouttavista hoitohetkistä huolehtivat kosmetologit Jonna, Anne, Saara ja Salla.
Jonna

Jonna Rajasilta

Omistaja, Yrittäjä, kosmetologi, Life Coach, CND Color education ambassador

Jonnan vahvuudet löytyvät kasvo- ja vartalohoidoista ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämisestä. Vahvuuksiin kuuluu myös vankan ammattitaidon aikaan saama yksilöllinen opastus ihonhoidon ja kotihoitotuotteiden suhteen hoitojen päätteeksi. Life Coach tausta sekä Reiki-hoitojen taitaminen auttavat asiakkaan kuuntelemisessa ja ymmärtämisessä, ja joskus pelkkä kosketus hoidon aikana voi riittää purkamaan syvimmät tunteet ja helpottaa oloa. Yli kymmenen vuoden kokemus kosmetologina on kasvattanut ammattitaidon myös niin käsi- kuin jalkahoidoissakin, sokerointia unohtamatta. Jonna rakastaa erityisesti pikkutarkkaa työtä ja se näkyy perfektionisminä, vain täydellinen lopputulos on riittävän hyvä. Perfektionismistä onkin suuri hyöty asiakkaille pigmentointeja toteuttaessa.😊 Lempihoitoja kysyttäessä vastaus on aina -kaikki- ,sillä tekemisen monipuolisuus ja oman kädenjäljen näkeminen, asiakkaan ilahduttamiseksi, on se mikä kosmetologin työssä on parasta. Jonna toimii myös CND kouluttajana Itä-Suomen alueella.
Saara

Saara Pietikäinen

Kosmetologi, meikkaaja-stylisti

Saaralla on kauneudenhoitoalalta lähes kymmenen vuoden kokemus. Ennen Lumon tiimiin liittymistä keväällä 2019, Saara on työskennellyt kosmetiikan myynnin parissa. Saara nauttii erityisesti hidastempoisien ja rentouttavien hoitojen tekemisestä, kuten kasvo- ja vartalohoidoista. Vastapainoksi hän kuitenkin tykkää tehdä myös pikkutarkkoja ja enemmän keskittymistä vaativia töitä, kuten ripsien pidennyksiä ja Yumi Lashes ripsien kestotaivutuksia. Saaralla on vankka osaaminen myös ehostuksien suhteen, sillä hän on suorittanut myös meikkaaja-stylistin tutkinnon. Saara loihtii Lumossa siis upeat meikit niin arkeen kuin juhlaankin! Saara nauttii työssään erityisesti asiakaskohtaamisista: ”On ilo saada tuottaa asiakkaalle hyvää mieltä ja rentouttavia hetkiä!”
Salla

Salla Kinnunen

Kosmetologi

Ihana, lämminhenkinen kosmetologimme Salla loihtii ihoa ja mieltä helliviä hoitoja sydämellä ja nauttii elämyksellisien kasvo- ja vartalohoitohetkien luomisesta. Lämmin käsien kosketus, rentouttava, välittävä tunnelma ja ammattitaito ovat Sallan vahvuuksia. Sallalle palkitsevaa on asiakkaan ilahduttaminen sekä oman kädenjäljen näkeminen jalkahoitojen sekä ripsi- ja kulmapalveluiden parissa. Salla on ennen Lumon tiimiin liittymistä saanut kokemusta asiakaspalvelusta kauneudenhoitoalla myynnin parissa. Toiseksi tuoreimpana kosmetologinamme Salla on innokas kehittämään itseään ja osaamistaan kokoajan lisää.
Anne

Anne Ruotsalainen

Kosmetologi

Ihana, asiakkaiden kohtaamisesta kiitosta saanut Anne, on tullut Lumoon työskentelemään syksyllä 2021. Anne on työskennellyt kosmetologina vuodesta 2013 saakka. Työssään hän ottaa yksilöllisesti huomioon asiakkaan tarpeet sekä toiveet. Annella on varmat ja rentouttavat otteet. Hän tekee mielellään kasvohoitoja, vartalohoitoja, sekä jalkahoitoja. Annella on myös pitkä kokemus sokeroinnista ja hän haluaakin tehdä sen mahdollisimman kivuttomasti asiakasta kuunnellen. "Työssäni on mahtavaa antaa asiakkaille iloa sekä inspiroida heitä hoitamaan ihoaan myös kotona."

Anna rakkaillesi lahjaksi hyvää oloa Lumon lahjakortilla!

Lahjakortillamme voit tarjota läheisillesi rentoutumista, omaa aikaa ja hyvinvointia ihanissa hoidoissamme, tai lahjakortti on mahdollista käyttää myös tuoteostoihin! Lahjakortin voit ostaa ja noutaa hoitolastamme tai voit tilata sen helposti suoraan sähköpostiisi!

Osta lahjakortti