Tuotteet

Anna kehon ja mielen rentoutua ja rauhoittua hoidoissamme

Hoitolassamme käyttämämme tuotemerkit:

comfort zone

[comfort zone] on palkittu spa-tuotesarja, jonka tuotteet ovat paitsi ylellisiä, myös tehokkaita. Sarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä tutkijoiden ja lääkäreiden kanssa, jotta jokainen ratkaisu tehoaa ihon erilaisiin tarpeisiin.

SCIENCE BASED CONSCIOUS FORMULAS™ on pohja, johon [comfort zone] -sarjan tuotefilosofia perustuu. Tämä tarkoittaa, että tuotteet sisältävät luonnollisia uutteita ja öljyjä, hightech molekyylejä, innovatiivisia kuljettimia, hellävaraisia säilöntäaineita ja ihon rakennetta parantavia raaka-aineita.

[comfort zone] on saanut vuonna 2017 B-Corp -sertifikaatin. Sertifikaatti on tunnustus vuosia kestäneestä, kunnianhimoisesta työstä eettisten ja kestävien ratkaisujen kehittämiseksi. [comfort zone] -sarjan tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja vegaanisia. Tuotteissa ei käytetä silikonia, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, MI-säilöntainetta, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Lisäksi tuotteet ovat vegaanisia ja 100 % uusiutuvalla energialla valmistettuja.
www.comfortzone.it

vita liberata

Teemme suihkurusketuksia hoitolassamme Vita Liberatan tuotteilla. Valikoimistamme löydät myös Vita Liberatan rusketustuotteet kotikäyttöön!

Vita Liberata on ihonhoidon ja täydellisen rusketuksen asiantuntija. Tavoitteena on tarjota sinulle paitsi täydellinen rusketustulos, myös kokonaisvaltainen ihonhoitokonsepti, joka saa ihosi voimaan hyvin – ja myös näyttämään siltä!

Vita Liberata yhdistää parhaat orgaaniset raaka-aineet edistyksellisimpiin ihonhoidon teknologian saavutuksiin. Tuotteet kuivuvat nopeasti iholla, ovat tuoksuttomia ja antavat tasaisen, luonnollisen rusketuksen – aina suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

Vita Liberatan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti, mikä takaa rusketuksen pysyvyyden ja tasaisen haalistumisen. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, parabeeneja, alkoholia tai muita huolta aiheuttavia kemikaaleja. Tuotteet takaavat luonnollisen rusketuksen ilman haitallisia UV-säteitä.
www.vitaliberata.fi

Lapinniemen Helmi

Käytämme ihokarvojen poistoon ainoastaan suomalaista Lapinniemen Helmi sokeria!

Sokerointi Lapinniemen Helmellä on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, sillä tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaaneja, hajusteettomia, eivätkä sisällä sitruunaa. Lapinniemen Helmen vartalosokerit edustavat uuden hellävaraisen sukupolven vartalosokereita.

Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville.

Sokeroinnit teemme ammattitaidolla, lähes kymmenen vuoden kokemuksella!
www.lapinniemenhelmicosmetics.fi

cnd

Laadukkaat CND tuotteet ovat käytössä hoitolassamme kaikissa käsi- ja jalkahoidoissa. Kaikki kesto- ja geelilakkauksemme toteutamme CND Shellac tuotteilla. CND Shellac on alkuperäinen ja ainoa geelilakkausmenetelmä, joka ei vauritota omaa kynttä, muunmuassa patentoidun poistosysteemin vuoksi. Lakkauksen kestävyys pystytään myös takaamaan sillä että jokainen Shellac lakkauksen tekijä on koulutuksen käynyt ja sertifioitu Shellac-ammattilainen. Hoitolassamme saat siis takuuvarmasti ammattilaispalvelua!
www.cnd.com